Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά: Συγχαίρει τις κορασίδες και τις σχολικές ομάδες του ΓΕΛ Παλαμά


«Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Τιτάνες συγχαίρει το τμήμα Κορασίδων και τις ομάδες καλαθοσφαίρισης κοριτσιών και αγοριών του ΓΕΛ Παλαμά για την φετινή της προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και τους Σχολικούς Λυκείου αντίστοιχα.
Με τη συμμετοχή τους στον τελικό της Θεσσαλίας για 6η διαδοχική χρονιά, και διεκδικώντας την 5η συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου που σηματοδοτεί με πρόκριση στην Α’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, τα «χρυσά» κορίτσια συνεχίζουν μία παράδοση που αποκτά προστιθέμενη αξία στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας και δη στο γυναικείο φύλο, ενώ καταδεικνύει στο μέγιστο βαθμό τη δουλειά των προπονητών στις Ακαδημίες, δημιουργώντας ερεθίσματα για συνέχιση των επιτυχιών.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας από τα κορίτσια του Γενικού Λυκείου Παλαμά για 5η συνεχή χρονιά συνδέεται άρρηκτα με το πνεύμα, την αθλητική παιδεία και την προσπάθειά των πρωταθλητριών Κορασίδων οι οποίες προβάλουν υποδειγματικά την οργανωτική (υπο)δομή μιας κοινωνίας που αντιστέκεται στα σημεία των καιρών και αψηφώντας τους όποιους πληθυσμιακούς συσχετισμούς πρωταγωνιστεί με φόντο το μέλλον!

Τα αγόρια του ΓΕΛ Παλαμά επανέφεραν τον τίτλο σε επίπεδο νομού από το μακρινό 1994, πέρασαν στον τελικό της Θεσσαλίας πανάξια και στις λεπτομέρειες δε στέφθηκαν πρωταθλητές Θεσσαλίας. Λεπτομέρειες που καθιστούν το άθλημα το οποίο υπηρετούμε συναρπαστικό και γοητευτικό. Η πίκρα του τελικού δεν είναι αρκετή να επισκιάσει τις πολλές επιτυχίες που θα γιορτάσουν στο μέλλον!

Ο κόσμος του Παλαμά νιώθει περήφανος για τις ακαδημίες του Συλλόγου και για τα δικά του παιδιά, τα οποία εδώ και αρκετά χρόνια πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού, αναδεικνύοντας μέσα από τις επιδόσεις τους την μεγάλη ιδέα του Γ.Σ. Τιτάνες»!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Με τιμή
το ΔΣ του Γ.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ