Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ μεταξύ Βετεράνων Λάρισας και Βετεράνων Ελλάδας


Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ στη Λάρισα για τη στήριξη του Κέντρου Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Αριστέας" και για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Oι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ. στο Κλειστό ΕΑΚ Λάρισας Αλκαζάρ (Γρηγορίου Λαμπράκη & Σπύρου Καλοδίκη) με τη συμμετοχή των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας.
Στόχος του αγώνα είναι α) η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους θεατές [τρόφιμα, ρούχα] τα οποία θα ενισχύσουν το Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Αριστέας" και β) η ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" - Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.

Δεν θα υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου για το σκοπό αυτό θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς και σημείο συγκέντρωσης για τα είδη πρώτης ανάγκης.

Η σύνθεση της ομάδας των βετεράνων Ελλάδας:
Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζής, Βασίλης Ντάκουλας, Γιάννης Μολφέτας, Δημήτρης Καζιάνης, Νίκος Κασουρίδης, Μιχάλης Υφαντής, Βαγγέλης Λογοθέτης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νάσος Γαλακτερός, Άγγελος Κορωνιός, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Γιαννούλης με Προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

• Υπό την αιγίδα: της Περιφέρειας Θεσσαλίας & του Δήμου Λαρισαίων.
• Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας, εφημερίδα ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’, Novasports, ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, Β2magazine
• Yποστηρικτής: DHI (http://www.dhi.gr/)