Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στον αστερισμό του "Τίγρη" ο Α.Ο. Αστέρας Λάρισας έκοψε μέσα σε ένα εορταστικό χαρούμενο και γεμάτο από πλήθος κόσμου με σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου την Πρωτοχρονιά του πίτα!
Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό ο πρόεδρος του Αστέρα Λάρισας κ. Μπαζάκης Κων/νος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς τους αθλητές καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους, ανέδειξε την πρόοδο του συλλόγου σε όλους τους τομείς και στην συνέχεια παρουσίασε τον επίτιμο προσκεκλημένο και γνωστό προπονητή μπάσκετ κ. Αλεξανδρή Βαγγέλη, όπου και τίμησε για την μεγάλη προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, παραδίδοντας του αναμνηστική πλακέτα!
Στην συνέχεια εκ μέρος των προπονητών του συλλόγου τον λόγο πήρε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής  κ.Μίζιος Νάσος όπου παρέδωσε στο κ. Αλεξανδρή, οπτικοακουστικό υλικό σε μορφή cd το οποίο περιείχε σημαντικές στιγμές του coach από την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του μπάσκετ! 
Την εκδήλωση έκλεισε ο ίδιος κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος απευθυνόμενος κυρίως στους μικρούς αθλητές τους προέτρεψε να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται!! 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,από την πλευρά της Περιφέρειας ο αντιπερεφερειάρχης κ Παιδής Αθανάσιος , ενώ από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ο κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, υπεύθυνος Αθλητισμού και πρόεδρος του ΕΑΚΛ Λάρισας. 

Στο τέλος η διοίκηση  ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης: Τα supermarket Τσουμάνης για την προσφορά των χυμών καθώς και την electronet KAZANA, το αθλητικό μαγαζί SuperSport, το βιβλιοπωλείο της κ. Εύης Κυριλλίδου και το κατάστημα δερμάτινων ειδών Μilano για τις προσφορές των δώρων!