Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση-καταγγελία από τονΆγιο Νέστορα για τον αγώνα με τους Νέους Γ.Σ.Φαρσάλων


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πρώτη ήττα για τον Άγιο Νέστορα στο Κλειστό των Φαρσάλων σε ένα ματς που τα έκτροπα και η απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων συνεπικουρούμενη και από παράγοντες της ομάδας επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος.

Σε ένα γήπεδο ζούγκλα που θύμισε άλλες εποχές η ομάδα του Αγίου Νέστορα αντιμετώπισε έναν ανελέητο και απρόκλητο οχετό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό .

Με πρωτοστάτες παράγοντες της ομάδας των Φαρσάλων δεχτήκαμε απίστευτο τραμπουκισμό με ακατανόμαστες βρισιές και απαράδεκτη συμπεριφορά για 40 λεπτά .

Προς τιμήν τους ο coach της ομάδας Ρίζος μαζί με τον συνοδό που ήταν στο πάγκο Γιώργο Αναγνωστόπουλο προσπαθήσανε πολλές φορές με παρεμβάσεις τους να σταματήσουν αυτήν την οργανωμένη συμπεριφορά της κερκίδας όπως επίσης και ένα μπράβο στα παιδιά των Φαρσάλων που ζήτησαν συγνώμη για λογαριασμό της κερκίδας και είναι προς τιμήν τους . Είδη από το ματς του πρώτου γύρου που κερδίσαμε με 20 πόντους διαφορά και δεν ενοχλήσαμε κανένα , δεχτήκαμε απειλές για το ματς του δεύτερου γύρου χωρίς να φανταστούμε ότι θα φτάσουν σε τέτοια ελεεινή συμπεριφορά .

Τέτοιες νοοτροπίες και τέτοιες εμετικές συμπεριφορές μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο Θεσσαλικό μπάσκετ και όχι μόνο!

Με τιμή το Δ.Σ. Αγίου Νέστορα Τρικάλων"