Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Πολύτιμες εμπειρίες για τους αθλητές της Σκιάθου στο τουρνουά της ΧΑΝΘ (φωτορεπορτάζ)


Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές του Γ.Σ.Σκιάθου από το τουρνουά και τα φιλικά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, μιας και αντιμετώπισαν ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Η ομάδα της Σκιάθου σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. και όλους όσους την αποτελούν για την μεγάλη τιμ ή που μας έκαναν να συμμετάσχουμε στο τουρνουά που διοργάνωσε μαζί με τις ομάδες του Άρη και του Παναθηναϊκού.Επίσης να τους ευχαριστήσουμε για όλες τις ανέσεις που παρείχε τόσο στα μέλη της διοίκησης και τους αθλητές, όσο και στους γονείς των παιδιών.

Ο απολογισμός των τμημάτων μας μπορεί να ήταν 6 ήττες, αλλά αν υπολογίσουμε ότι έχουμε να προπονηθούμε σε ολόκληρο το γήπεδο από αρχές Νοεμβρίου, τις απουσίες που είχε το κάθε τμήμα καθώς και το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων, τότε μόνο ικανοποιημένους μας αφήνει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.
Οι εμπειρίες που πήραμε όλοι μας, ελπίζω να είναι καταλυτικές ώστε να δουλέψουμε όλοι με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο στη συνέχεια για καλύτερα αποτελέσματα.
Η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά του νησιού συνεχίζεται από όλους μας.

Ο σύλλογος μας βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες για τη διεξαγωγή τουρνουά ακαδημιών την περίοδο του Πάσχα.

Ο στόχος παραμένει η αξιοποίηση των ακαδημιών και το εκφράζουμε έμπρακτα με την πρώτη ευκαιρία.