Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη προετοιμασίας- αγιασμός - εγγραφές για το μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.

Έναρξη προετοιμασίας
Την Δευτέρα 22 Αυγούστου έγινε  το πρώτο ραντεβού της σεζόν για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του ΓΣΕ Ελασσονας.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνάντηση και μετά τις καθιερωμένες ομιλίες της διοίκησης και του προπονητή ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ καθώς και στις υποχρεώσεις του κυπέλλου που ξεκινούν στα μέσα του Σεπτέμβρη.
Η ομάδα φέτος θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο σε παιδιά της πόλης, τους ήδη υπάρχοντες αθλητές και παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο και προπονήσεις στο χόρτο.

Αγιασμός
Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ.Χαρίτων, του Δήμαρχου Ελασσόνας κ.Ευαγγέλου, των αντιδημάρχων κ.Λέκκα, κ.Γκουτζουρέλα, κ.Στούπα, κ.Μπαλούκα, καθώς και του πρόεδρου σταδίων κ.Τσιμπόλη, έγινε ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο Σεβασμιότατος κ.κ.Χαρίτων ευχήθηκε, καλή αγωνιστική χρονιά και στα δύο τμήματα, υγεία και με την βοήθεια του θεού, να εκπληρωθούν οι στόχοι τόσο ομαδικά όσο και ατομικά για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Ευαγγέλου ο οποίος δήλωσε πως είναι χαρούμενος, που και φέτος βρίσκεται στην "πρώτη" του συλλόγου, ευχήθηκε καλή αγωνιστική πορεία των τμημάτων, με υγεία, επισήμανε την σημαντική βοήθεια που πρόσφερε και προσφέρει η δημοτική αρχή στον σύλλογο και υποσχέθηκε, πως για άλλη μία φορά, θα βρίσκεται κοντά στον δραστήριο σύλλογο, προσφέροντας ότι είναι εφικτό, για τη σωστή λειτουργία του συλλόγου..

Τέλος το λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου – και ένας από τους παλαίμαχους, που τίμησε τη φανέλα του συλλόγου- κ. Νίκος Τσιγγέλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, καλωσόρισε τα νέα μέλη της διοίκησης, αναφέρθηκε στα ιδεώδη και αγαθά του αθλητισμού, που προσφέρει η ενασχόληση του καθενός με την ομάδα, και υποσχέθηκε πως θα καταβάλουν όλοι μαζί τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την θετική πορεία της. Διότι, όπως είπε, ο σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, που εκτός από αξιόλογους παίκτες και παίκτριες, αναδεικνύει και αξιόλογους χαρακτήρες που διαπρέπουν.

Εγγραφές 
Την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη ξεκίνησαν και  οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητές θα μπορούνε να κάνουνε την εγγραφή τους καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από τις 15.00 – 17.00
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6949384806 Ποντίκας Παναγιώτης και 6979217784 Σαλεπτσής Μάκης.