Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη χρονιάς των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού.


Με μεγάλη συμμετοχή νεαρών αθλητών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1/9/2015 η έναρξη της νέας χρονιάς για τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού.

Μοιράστηκαν στα παιδιά μπλουζάκια και ακολούθησε προπόνηση ενώ πραγματοποιήθηκαν διάφορα σωματομετρικά τέστ υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας ξεκινάνε οι προπονήσεις κανονικά για όλα τα τμήματα .

Τα νέα παιδιά που θέλουν να εγγραφούν στην ομάδα μας θα ενσωματώνονται στα τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους. Ο μεγαλύτερος όγκος των προπονήσεων θα γίνεται στο Κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού έτσι ώστε τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον .

Τα Τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος θα είναι τα εξής :
1. Αντρικό Τμήμα
2.Παιδικό Τμήμα
3. Παγκορασιδες Αγωνιστικό τμήμα
4. Μίνι 1 (2005 )
5. Μίνι 2 (2006)
6. Προ Μινι
7. Ακαδημία 1
8. Ακαδημία 2
9. Ακαδημία 3
10. Ακαδημία 4
11. Ακαδημία Κορίτσια

Η ομάδα μας φέτος θα απασχολεί περίπου 150 αθλητές στα αναπτυξιακά τμήματα .Τα αγωνιστικά τμήματα θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ενώ οι ακαδημίες μας θα δίνουν συνεχώς φιλικούς αγώνες και θα συμμετέχουν σε Τουρνουά .

Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιούνται ειδικά σεμινάρια που θα αφορούν την Άσκηση και υγεία των παιδιών καθώς και την Αθλητική ψυχολογία και Διατροφή.

Καλούμε όλους τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στο δρόμο του αθλητισμού και εμείς θα είμαστε εκεί να σας οδηγήσουμε !