Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Αρχή με φιλοδοξίες για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησε τη Δευτέρα, αμέσως μετά από την πρώτη προπόνηση των Νέων Αθλητών, η προετοιμασία για την ομάδα της Νίκης Βόλου, υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Πρέκα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Μάλιστα το παρών έδωσαν όλα τα μέλη Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Ο Λάμπρος Πρέκας ήρθε σε μία πρώτη επαφή με τη νέα του ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα την βρει στην Α1 ΕΣΚΑΘ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Στην προπόνηση αυτή, που σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τους κυανόλευκους, συμμετείχαν συνολικά δώδεκα καλαθοσφαιριστές και απουσίαζε μόνο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Μπόγδανος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά οι καλαθοσφαιριστές που συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση: Παπούλιας, Τζίνης, Μαυροφώτης, Βλήτσιος, Τσώλης, Τοκατλίδης, Αμανατίδης, Γιωτόπουλος, Μουχαρέμ, Κοντογιάννης, Καραθανάσης, Τσαβές.

Στόχος της ομάδας, σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, είναι το σύγχρονο και καλό μπάσκετ, σε συνδυασμό την όσο δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.