Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Αυλαία στο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Ακαδημιών Σπάρτακου (Αποτελέσματα-Απονομές)φώτο+vid

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανθεσσαλικό Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών (τμημάτων μίνι, παμπαίδων και παίδων) που διοργάνωσε  ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Α.Γ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ, σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και  πραγματοποιήθηκε   στις 27-28-29 Δεκεμβρίου στο 15ο Γυμνάσιο Λάρισας, με τη συμμετοχή 180 παιδιών από 6 ομάδες

Σκοπός του τουρνουά, ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει το Μπάσκετ, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, η προώθηση της φιλίας και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών.
Με το πέρας των αγώνων έγιναν απονομές αναμνηστικών επάθλων στις ομάδες και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά από τον εντεταλμένο του Δήμου Λάρισας σε θέματα Κοινωνικής πολιτικής κ. Αναστασίου Μιχάλη και τον εντεταλμένο του Δήμου Λάρισας σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο Γεώργιο.
Προπονητές και συνοδοί των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Σπάρτακου για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τόνισαν ότι το μπάσκετ έχει ανάγκη από την διοργάνωση τέτοιων τουρνουά για τις μικρές ηλικίες.
Ο υπεύθυνος ακαδημιών  του Σπάρτακου  κ. Καλέτσιος Ηλίας, θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος του τουρνουά , νιώθει τη  ανάγκη να ευχαριστήσει για την συνεργασία την Περιφέρεια Θεσσαλίας ,τους χορηγούς fast- food Παρα 5 & πίτσα familia, τους ιατρούς, τους διαιτητές, τους ανθρώπους της γραμματείας και φυσικά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.
Επίσης τόνισε πως το τουρνουά που διεξήχθη θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές , δίνοντάς μας την υπόσχεση πως θα γίνει προσπάθεια  του χρόνου να υπάρχουν και ομάδες του εξωτερικού.
Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή Πρωτοχρονιά με υγεία πάνω από όλα και το 2017 να είναι ο χρόνος που θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην χώρα μας.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους εθελοντές του ερυθρού σταυρού που ήταν παρόντες για να προσφέρουν , αν χρειαζόταν , τις πρώτες βοήθειες καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η ομάδα του Σπάρτακου στα πλαίσια του τουρνουά και λόγω των εορτών , συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία και προσφέρθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λάρισας.

Τα Ρόστερ των Ομάδων
Αίολος
Προπονητές: Ευαγγελακόπουλος - Παπαδημητρίου
(Μίνι): Ράντος , Γαρούφας, Καραθάνος, Πολύζος, Ιωάννου, Μπλουγούρας, Τσιακάρας, Γούλας, Τριαντάφυλλου, Ραμμιώτης, Καρράς,
(Παμπαίδες): Τάσιος, Γκαραβέλας, ΑγγέληςΑ., Αγγέλης Σ,, Γούσιος , Χλωρός, Πετρίδης , Ευαγγελακόπουλος, Αποστόλου , Ζησόπουλος , Ζησόπουλος Δ.. Καλαθάς. Πάσχος . Σπάχος 
(Παίδες)  Χασιώτης,  Πάσχος, Κωνσταντούλας , Μιχαηλίδης, Σιαφαρίκας, Κατσαδούρος, Καραουλάνης, Τσάμης, Μπακάλης, Σπάθης, Μαλακασιώτης, Σόγιας, Ζάχος, Βασιλείου, Σαράντης, Μοσχοπουλος.

Αχιλλέας Τριανδρίας 
Προπονητές: Μπαχάρογλου Παν. - Καράκος Περ.
(Παίδες): Σπηλιόπουλος, Φραγγόπουλος, Μάτκα, Τσιόχας, Τραπεζανόγλου, Μπαρτζής, Ελαιοτριβάρης, Μισομικές, Μοσχωνής, Μαλακόπουλος, Μαρκόπουλος, Σαράφης.

ΓΣ Βόλου
Προπονητές: Τύμπας - Ζαρογιάννης
(Παμπαίδες): Αβδελάς, Κυριαζόπουλος, Στύλας, Μούτσιος, Δεληγιαννίδης, Λακαβάλας, Καραγιώργος, Τσούκας, Κατσίβελος, Σιάνος, Χαϊμαντάς, Βοσινάκης, Πενκόγλου, Δαφερέρας, Κοντογιάννης, Καραφέρης.
(Παίδες): Ηλιόπουλος, Σιάνος, Κοντογιάννης, Κυριαζής, Μπούτλας, Γκρόζος, Τοπαλίδης, Ταστεμερίδης, Θεοδωρούδης, Γεωργιάδης, Νικολαΐδης, Ναούμ, Γκινίδης, Ρουσογιάννης, Μπούσδας,

Ολυμπιακός Καρδίτσας
Προπονητής: Τζέλλας Ευάγγελος
(Παμπαίδες): Ντελής, Κατσιαμπούρας. Μπιρνάρας, Παπαμαργαρίτης, Αμβροσίου, Νομικός, Λάντζος, Ντούρλιας, Σβερώνης, Τσούκας, Βασιλογαμπρός, Κορομπίλιας.
(Παίδες): Παπαστάθης, Καραγιάννης, Στάικος Σ., Μπέκε, Ντενησιώτης, Ζαγανάς, Μπολορίζος, Ζαχαρός, Πολυγένης Γ., Πολυγένης Σ., Γιανακόπουλος. Στάικος Α.

Sports Academy Larissas
 Προπονητές: Θεοδωρόπουλος  - Βαφειάδης
(Μίνι):Γερογιάννης, Μαυρομάτης Σ., Μαστοροστέργιος, Αγιάννης, Χατζητόλιος, Γκέτσιος, Θανασέλος, Μαυρομάτης Κ., Παρλαγιάννης , Νικολόπουλος, Κωστακόπουλος.
(Παμπαίδες): Κ. Ζαχαράκης, Β. Ζαχαράκης, Θεοδωρόπουλος, Κυρίτσης, Τσιτσάμης, Παπαδόπουλος, Φαλόν, Πολύζος.

Σπάρτακος
Προπονητές: Αθανασόπουλος - Βαρδακούλης
(Μίνι): Ρούντος, Δασκαλόπουλος Α.,  Δασκαλόπουλος Μ., Περεντίδης, Σοφράς, Ζέρβας, Σδόγγος, Λάιος, Παπαιωάννου, Πανταζής.
(Παμπαίδες): Χριστοδουλιάς, Τσούτσος, Ρούντος, Φλώρος, Ζέρβας, Μ. Δασκαλόπουλος, Ακ. Δασκαλόπουλος, Γκουντόπουλος, Σοφράς, Περεντίδης, Παπαϊωάννου, Πανταζής.
(Παίδες 1): Μανώλης, Λιάπης, Γκόντας, Βογιατζής, Δράμης, Μπένος, Γεροστάθης, Ζέγκος
(Παίδες 2): Τσαπράζης, Βακιρτζής, Σταμπουλής, Γιαννακός, Οικονόμου, Τζαβέλας, Λάζος, Νασιώκας, Δημητριάδης, Ζακίλας,

Στον αγωνιστικό τομέα την τρίτη μέρα έγιναν 4 αγώνες για να ολοκληρωθεί το τουρνουά .
Αποτελέσματα 3ης ημέρας
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ..............................................64-64 (παιδικό)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...............................................51-17 (παμπαίδων)
ΤΡΙΚΑΛΑ - SPORTS ACADEMY...................................90-17 (μίνι)
Δείτε στιγμιότυπα  του αγώνα:εδώ
ΑΧ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .................................59-25(παιδικό 2)
Δείτε το τέλος του αγώνα :εδώ
Δείτε τους πανηγυρισμούς  του Αχ. Τριανδρίας:εδώ

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ