Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ


Χαρούμενες στιγμές ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί φίλοι της Ακαδημίας μπάσκετ του ΑΟ Πελασγιώτις, εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων!
Την περασμένη Πέμπτη (22/12), οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε μια μπασκετική-Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, με αγώνες παιδιών και αντιπάλους τους γονείς, με φιλικό παιχνιδι με την ομάδα του Κεραυνού ενώ οι αθλητές και των δύο ομάδων συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλά δώρα!
Φίλοι και γονείς ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησhη γέμισαν την κερκίδα του γυμναστηρίου φέρνοντας μαζί τους και μελομακάρονα, κουραμπιέδες, μπισκότα, πίτες και πολλά άλλα εδέσματα. Η μικρή Σταυρούλα έδειξε τις ικανότητές της εκτός από το μπάσκετ και στην ζαχαροπλαστική όπου μας έφτιαξε ένα μπισκοτένιο παίκτη στα χρώματα της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τους κ Πάκα Αντώνη και Λαλάκη Ιωάννη για τη συμμετοχή της ομάδας τους στη γιορτή μας και το καταστήμα αθλητικών ειδών ''EUROPE SPORTS'' για τα δώρα που πρόσφερε.

Η Διοίκηση του Α.Ο ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ και οι προπονητές του τμήματος μπάσκετ Σωτήρης Γκιουλέκας και Αρετή Καπνιά εύχομαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ