Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας του BCVolos(φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βάκης Παρασκευόπουλος , μεταξύ του BCVolos και την ομάδα παλαιμάχων Βόλου-Λάρισας.
Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑSTRA.


B.C.VOLOS - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.......................63-85
B.C.VOLOS:(ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ -ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ Ι - ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ ) ΠΟΛΙΤΗΣ-ΦΩΤΟΓΛΟΥ-ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ-ΜΠΡΟΥΣΑΣ-ΜΠΟΥΡΑΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ-ΚΑΝΟΥΛΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΝΙΑΩΤΗΣ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ:ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ-ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ) ΚΥΛΕΡΙΩΤΗΣ-ΒΟΝΤΖΟΣ-ΓΚΟΝΤΙΝΑΚΟΣ-ΠΡΕΚΑΣ-ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ-ΔΗΜΟΥΛΗΣ-ΑΣΠΡΟΥΔΗΣ-ΛΑΛΑΚΗΣ-ΛΙΑΔΕΛΗΣ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ-ΤΣΟΥΡΕΛΗΣ-ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ-ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ Κ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΜΙΝΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΚΟΥΝΤΕΛΘΑΣ-ΜΟΡΦΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:ΠΕΓΙΟΥΚΑ-ΠΟΛΥΖΟΥ-ΚΑΡΟΤΣΑΚΗΣ-ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

Η ομάδα του BCVolos νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που έφερε τα τρόφιμα στο Βάκης Παρασκευόπουλος , τις ομάδες Νίκη Βλου & Ανάληψη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τον ΣΔΚΜ και τον σύνδεσμο κριτών Μαγνησίας για την αφιλοκερδή παρουσία τους στον αγώνα.
Ευχαριστούμε πολύ το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ  & τον τηλεοπτικό σταθμό ΑSTRA για την άψογη συνεργασία σε όλη την χρονική περίοδο της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και η υπεύθυνη της Πίστης κ. Ζαχαριάδου Ελένη που μοίρασε μπλουζάκια και καπελάκια της Πίστης σε όλα τα παιδιά που ήταν στις κερκίδες.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ