Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε το 8ο τουρνουά junior του BC VOLOS (φώτο+vid)

Τελείωσε με μεγάλη επιτυχία το  8ο τουρνουά junior του BC VOLOS που έγινε στις 10 και 17/12 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου νέας Ιωνίας.

Οι αγώνες έγιναν με την παρουσία όλων σχεδόν των μικρών παιχτών αλλά και των γονέων τους που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου και τις δυο ημέρες του τουρνουά.

Κατά την λήξη του τουρνουά,  δόθηκαν σε όλα τα παιδιά, μετάλλια και διπλώματα για την συμμετοχή τους .
Τα τμήματα που πήραν μέρος ήταν τα τρία τμήματα των ακαδημιών καθώς και το τμήμα των προ μίνι σε ξεχωριστό όμιλο. Στην αρχή του κάθε παιχνιδιού γινόταν με ιδιαίτερο τρόπο η παρουσίαση των ομάδων, ενώ σε όλη την διάρκεια του τουρνουά υπήρχε κατάλληλη μουσική που συνόδευε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό  τιμ, με δηλώσεις  τους θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς και τους φίλους των μικρών αθλητών που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, υποσχόμενοι ότι δεν θα σταματήσουν σε αυτό το τουρνουά αλλά θα ακολουθήσουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις - εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Επίσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και στον Δημήτρη Κανούλη, παίχτη της ανδρικής ομάδας του BC Volos, που ήταν παρόν στις απονομές.