Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Α.Ο.ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημερίδα του τμήματος Μπάσκετ.(φώτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημερίδα του τμήματος Μπάσκετ της Πελασγιώτιδας,   τη περασμένη Πέμπτη 3/11, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου, με θέμα "άσκηση στη παιδική και εφηβική ηλικία", με κεντρικούς  ομιλητές της ημερίδας  τον Δρ. Γεροδήμο Βασίλειο Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Παν. Θεσσαλίας και τον Δρ. Τσιμέας Παναγιώτη μέλος του Διδακτικού Προσωπικού του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Καλαθοσφαίρισης (Αίολος Τρικάλων). 

Οι καθηγητές αφού έκαναν την παρουσίασή τους , δέχθηκαν ερωτήσεις , απαντώντας και δίνοντας οδηγίες και συμβουλές σε όλους τους προβληματισμούς που τυχόν υπήρξαν στους παρευρισκόμενους.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πολλοί γονείς καθώς και προπονητές από διάφορους  συλλόγους της Λάρισας.

Η ομάδα της Πελασγιώτιδας , όπως αναφέρθηκε , θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες  δράσεις, με σκοπό την  άμεση και διαρκή  επικοινωνία- ενημέρωση με τους πολίτες.

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε γεύμα στο εστιατόριο Λούκουλος, που ήταν και ο ευγενικός χορηγός της ημερίδας, από τους διοικούντες της ομάδος και τους δυο προπονητές (Σωτήρη Γκιουλέκα και Αρετή Καπνιά) να γευματίζουν ευχάριστα με τους δυο τιμητικούς καλεσμένους!