Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πανέτοιμη η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τη Σταυρούπολη.


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΕΟ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου , μετά το νικηφόρο και εμφατικό εκτός έδρας ξεκίνημα με τον ΑΟ Σερρών στοχεύει στη 2η συνεχόμενη νίκη της, υποδεχόμενη την ομάδα της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης , η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Ολύμπια Λάρισας .
 Ο προπονητής  Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ενώ στον αγώνα αυτό θα κάνει την πρώτη φετεινή της εμφάνιση η Νίκη Ζέρβα μετά τη συμφωνία της να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας  να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους ενισχύοντας τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι φίλαθλοι της , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Παράλληλα η ανδρική ομάδα στα πλαίσια της έναρξης του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί σε φιλικό αγώνα με το ΓΣ Βόλου , το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική  ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Κατερίνη με τον Πιερικό στα πλαίσια του της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Εθνικής. Παράλληλα με τον δικό μας αγώνα η σκέψη μας θα είναι και εκεί .

Δηλώσεις της παίκτριας της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , Ελένης Ζήτη:

Την Κυριακή δίνουμε έναν δύσκολο αγώνα με τη Σταυρούπολη , η οποία στη πρεμιέρα δυσκόλεψε την Ολύμπια , παρά την ήττα της και απ΄ότι φάνηκε είναι ομάδα με πολλές φιλοδοξίες . Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα μας ώστε να εξαργυρώσουμε και τη νίκη την 1ηαγωνιστική στις Σέρρες ενώ έτσι θα πάμε στο πρώτο δύσκολο αγώνα της χρονιάς στη Λάρισα , με την Ολύμπια , με τον αέρα του φαβορί.
Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να ζευγαρώσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και στους ανθρώπους της Διοικούσας Επιτροπής που είναι πάντα κοντά μας.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η Διοικούσα Επιτροπή κρατούσε το καλύτερο για το τέλος , αφού συμφώνησε και με τη Νίκη τη Ζέρβα που νομίζω ότι θωράκισε την ομάδα μας και έβαλε το πήχη ψηλά , δείχνοντας τη σοβαρότητα της ομάδας , αλλά επιβεβαιώνοντας και το στόχο της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία

Καλωσορίζουμε με χαρά τη Νίκη και της ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία .