Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ"


Tελείωσε στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ το 4o τουρνουά μπάσκετ «ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ» που διοργάνωσε η ομάδα του B.C.VOLOS . Η ομάδα του Φοίβου πήρε την πρώτη θέση αφού πέτυχε δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Το Σάββατο κέρδισε την ομάδα της Μεταμόρφωσης με 53-57 και την Κυριακή το B.C.VOLOS .Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-
Α. Ο.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - B.C.VOLOS
Οι αγώνες του Σαββάτου 15/10 έγιναν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας ενώ σήμερα Κυριακή 16/10 οι αγώνες έγιναν στο κλειστό Βάκης Παρασκευοπούλος.
Στα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια οι προπονητές Κουτρούλης-Παππάς δοκίμασαν πολλά και διάφορα σχήματα μέσα στο παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας . Μάλιστα έδωσαν και αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παιδιά του παιδικού & εφηβικού όπως Λιόλιος,Πουτσίκης,Μπονές.
Αν υπήρχε τίτλος MVP στο τουρνουά σίγουρα θα τον είχε κερδίσει ο 15χρονος αθλητής , Δημήτρης Μπαράκος, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους θεατές και προπονητές που παρακολούθησαν τα ματς με το γεμάτο ουσία και περίτεχνο παιχνίδι του. Και όπως φαίνεται ο Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ, ένα περιφερειακό σωματείο, συνεχίζει την ανάδειξη ταλαντούχων παιχτών χωρίς τυμπανοκρουσίες και ¨φαμφαρισμούς¨
Στο τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των αναμνηστικών σε όλες της ομάδες καθώς και στην οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Φιλίππου . Στο τέλος βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για όλους .