Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία της η ακαδημία του Γ.Α.Σ. Καρδίτσας

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Α.Σ. Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει ότι όλες οι δραστηριότητες της Ακαδημίας μας θα ανασταλούν προσωρινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του υπευθύνου προγράμματος μας Βασίλη Κρομμύδα.
Ο coach μας και το πρόγραμμά του ανάγκασαν τον Ιπποκράτη Κω να του καταθέσει επίσημη πρόταση για ανάληψη της θέσης του υπεύθυνου προπονητή για την Ακαδημία του, μια ακαδημία με πάρα πόλη καλό όνομα σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς είναι συχνές οι συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων κ Εφήβων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακαδημία του Ιπποκράτη έχει πάνω από 200 παιδιά, καθώς και τεχνικούς διευθυντές τους κύριους Ασημακόπουλο και Χαρίση Κ.

Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον coach μας που γίνεται ο πρώτος Καρδιτσιώτης προπονητής μπάσκετ που κάνει το βήμα παραπάνω βγαίνοντας από τα στενά όρια της Θεσσαλίας και νιώθουμε διπλά χαρούμενοι γιατί επενδύσαμε στον πιο ελπιδοφόρο επαγγελματία προπονητή νέων ηλικιών του τόπου μας. Ο Γυμναστικός βάζοντας γερές βάσεις και θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή γνώση στα νέα παιδιά θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε. Θα σας ανακοινώσουμε σύντομα τις επόμενες ενέργειας μας.

Το Δ.Σ. του
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

http://www.karditsalive.net/