Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η επίσημη παρουσίαση του ΓΣΛ (φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η επίσημη παρουσίαση του ΓΣΛ, σήμερα το απόγευμα στον πολυχώρο του "Palladium".
Η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας:

Ο αγαπημένος της πόλης της Λάρισας, Γ.Σ.Λ. είναι εδώ, επιστρέφει, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και σήμερα με την λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε δήλωσε βροντερό "παρόν".



Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων κλείνει φέτος τα 88 χρόνια και με την σοφία των ετών που έχει στην πλάτη του, το μεράκι και την αγάπη των νέων ανθρώπων που τον ανέλαβαν με μπροστάρη τον πρόεδρό του κ. Κώστα Δασταυρίδη, αλλά και κυρίως με το δυνατό και ικανό έμψυχο δυναμικό που διαθέτει στο αγωνιστικό τμήμα, σκοπεύει να έχει ηχηρή παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, πραγματοποιώντας το νέο ξεκίνημα με φιλοδοξίες, όνειρα και πολλή αγάπη για το λαρισινό μπάσκετ που στοχεύει να δοξάσει και πάλι!

Την αποψινή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "Palladium", τίμησαν πολλοί φίλοι του αθλήματος, παλιοί γνώριμοι, μπασκετάνθρωποι με ιστορία, αλλά και απλός κόσμος που πιστεύει στη νέα εκκίνηση του ΓΣΛ, της ομάδας που χει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες μπασκετικές στιγμές στην πόλη μας.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΣΛ!!!
Την πρωτότυπη εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε τόσο το έμψυχο δυναμικό (παίκτες - τεχνικό τιμ), όσο και τα μέλη της νέας διοίκησης, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος, ενώ δεν έλειψε και ο χορός από όμορφες κοπέλες ντυμένες στα χρώματα του ΓΣΛ που έδωσαν έναν άλλο πιο ευχάριστο τόνο στην όλη εκδήλωση!

Καλεσμένοι και τελικώς συμμετέχοντες ενεργά τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όσο και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, καθώς έμειναν σε όλη την εκδήλωση και μάλιστα είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας, ενώ στο φινάλε δεν χάλασαν χατίρι και τράβηξαν και κλήρο από την λαχειοφόρο μέσω της οποίας κληρώθηκαν 9 εισιτήρια διαρκείας για τους παρευρισκόμενους φίλους της ομάδας -κληρώθηκαν 5 απλά διαρκείας (των 50 ευρώ) και 4 Premium (των 100 ευρώ)-!

Κ. ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: "ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΣΛ"

Ο πρόεδρος της ομάδας μας καλωσορίζοντας τους φίλους του ΓΣΛ τόνισε: "Σας καλωσορίζω όλους στην σημερινή εκδήλωση του ιστορικού Γυμναστικού μας. Θα αγωνιστούμε στην Α2’ Εθνική κατηγορία, φέτος σε μια προσπάθεια την οποία ξεκίνησε πέρυσι ο Γιάννης Κατέρης και ο ΓΣΛ κατάφερε να επιστρέψει στην Α2.
Η ιστορία επιστρέφει. Ξέρετε όλοι πως η Λάρισα αγαπάει το μπάσκετ. Έβγαλε παίκτες τεράστιου επιπέδου. Άλλοι είναι μαζί μας, άλλοι όχι. Πάντα ο Γυμναστικός ήταν αρωγός αυτής της προσπάθειας και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν.
Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτή τη νέα μας προσπάθεια που έχει ως πρώτο στόχο να νοικοκυρέψει το σωματείο. Υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας δικαιώσουμε όλους γιατί ξέρουμε την ιστορική μας ευθύνη. Με δουλειά, μεράκι και νέο μοντέλο διοίκησης θα πάμε τον Γυμναστικό και πάλι μπροστά».

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΣΛ
Εν συνεχεία ο πρόεδρος κ. Δασταυρίδης παρουσίασε τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης η οποία έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κώστας Δασταυρίδης
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γουμενόπουλος
Γεν. Γραμματέας: Εύη Δασταυρίδου
Υπ. Οικονομικών: Απόστολος Σταγιάννης
Μελος: Στέλιος Κρίκας

Η ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Αμέσως μετά βραβεύτηκε από τα χέρια του δημάρχου Λαρισαίων, ο αθλητής Γιάννης Παπαχρήστος ο οποίος πέρσι ανήκε στην οικογένεια του ΓΣΛ. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας τόνισε με την σειρά του: "Αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο για την περσινή χρονιά, εμείς είμαστε για πράξεις όχι για λόγια. Εύχομαι καλή σωματική και ψυχική υγεία σε όλους μας. Να επιστρέψουμε και να γεμίσουμε το γήπεδο".

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ...
Επ' ευκαιρία, ο κ. Απόστολος Καλογιάννης, μίλησε με τα κολακευτικότερα λόγια για τον ΓΣΛ, τονίζοντας ότι όλα τα ιστορικά σωματεία παίζουν βασικό ρόλο στην πόλη και δη ο ΓΣΛ. Αναφέρθηκε στους παλιούς του γείτονες, τα αδέρφια Σπανούλη που έπαιζαν μικρά σε μια ξύλινη μπασκέτα και πλέον έφτασαν τόσο ψηλά κάνοντας όλους τους Λαρισαίους υπερήφανους. "Κάθε διοίκηση οφείλει να πιάσει αυτά τα μηνύματα από τα παλιά. Ο Γυμναστικός είναι μπάσκετ. Διδάξτε ήθος και συλλογική προσπάθεια στο μπάσκετ της Λάρισας. Θα είμαστε δίπλα σας" συμπλήρωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων!

Ο ΓΣΛ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπερτόνισε πως: "Ο ΓΣΛ είναι η ιστορία της Λάρισας και η ιστορία του μπάσκετ για να συμπληρώσει: "Η πρωτοβουλία αυτή χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δυστυχώς η βοήθεια από τη πολιτεία είναι μηδαμινή. Με τα λίγα πρέπει να πετύχετε πολλά και όχι το αντίθετο όπως γινόταν κάποτε. Χρειάζεται να πραγματοποιηθεί πρωταθλητισμός σε στέρεες βάσεις και να μην είναι απλά ένα πυροτέχνημα".
ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΠΡΟΣΙΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι παραβρισκόμενοι και την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, διαπιστώνοντας τις προσιτές τιμές.
Αναλυτικά:
- 100 ευρώ τα Premium
- 50 ευρώ το απλό
- 35 ευρώ για πολύτεκνους, ανέργους και φοιτητές.
* Μαζί με το απλό συν 10 ευρώ και το γυναικείο.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Το καλύτερο φυσικά οι διοργανωτές το κράτησαν για το φινάλε, με την παρουσίαση των πραγματικών πρωταγωνιστών, των παικτών και του προπονητικού τιμ.
Το ρόστερ της ομάδας λοιπόν απαρτίζεται από τους εξής αθλητές:
Τόζιος, Τέλιος, Μπέμπης, Νίκολιτς, Σπυρόπουλος, Γκιουλέκας, Σπανούλης, Τσούμας Γ., Τσουράκης, Γουμενόπουλος, Τσούμας Σ., Κούτρας.
Το τεχνικό τιμ: Θανάσης Μπουλιάκης (προπονητής), Δημήτρης Σταυρόπουλος (βοηθός προπονητή), Γιώργος Σκαφιδάς (γυμναστής).

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
Πολλά μπράβο αξίζουν στον διάσημο χορευτή και νικητή του dancing with the stars κ.Richard Szilagy και Effie Giannaraki Dans ER- The Dance Art Creators που είχαν την χορευτική επιμέλεια της εκδήλωσης, όπως και στον Πασχάλη Μάντη και τους συνεργάτες του, ο οποίος είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι Χρήστος Γενιτσεφτσής (Σύμβουλος Επικοινωνίας) και Ηλίας Καλόγηρος (υπεύθυνος του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας) για την όλη οργάνωση της πρωτότυπης αυτής βραδιάς.

* Στο τέλος της βραδιάς κόπηκε και η τούρτα για τα 88 χρόνια ζωής του Γυμναστικού ο οποίος συνεχίζει απτόητος και έχει πολύ μέλλον ακόμη μπροστά του στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας μας!
ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
Εκτός του Περιφερειάχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής, ο υπεύθυνος για τον αθλητισμό στο δήμο Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα» κ. Ντίνος Διαμάντος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αναστασίου, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτριος Ντούγκος, από την ΕΣΚΑΘ επίσης ο κ. Ζήσης Δότας και πολύς μπασκετικός κόσμος της πόλης, όπως φυσικά και δεκάδες φίλοι της ομάδος.