Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ε.Λ.- ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 73-64 φιλική αναμέτρηση (φώτο+vid)

 

Το δεύτερο τoυς φιλικό παιχνίδι  έδωσαν το Σάββατο στο κλειστό του Αλκαζάρ  η ομάδες της ΑΕΛ και του  ΕΡΜΗ  ΑΓΙΑΣ,
Η εμφάνιση και των δύο ομάδων μπορεί να θεωρηθεί θετική αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας.
Στο αγωνιστικό μέρος η  ΑΕΛ πήρε κεφάλι από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και κράτησε την νίκη ως το τέλος με  τον Ερμή να είναι ανταγωνιστικός , αλλά να μην μπορεί να κατεβάσει τη διαφορά κάτω από πέντε πόντους.
Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Γιασάρης δοκίμασαν διάφορα σχήματα βγάζοντας τα συμπεράσματά τους για τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουν ώστε οι ομάδες τους να είναι έτοιμες με την έναρξη των πρωταθλημάτων  τις Α2 και Β' Εθνικής αντίστοιχα.
Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΛ ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια της το Σάββατο 17/9  με αντίπαλο την ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για το θεσμό του Κυπέλλου.

Α.Ε.Λ. - ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ.....................73-64
 Τα δεκάλεπτα:12-14, 38-29, 53-46, 73-64
ΑΕΛ (Αβραάμ Παπαδόπουλος): Δεληγιώργης, Σαριμπαλίδης, Τσιλούλης, Κουβελάς, Μπεχλιβάνος, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος.
Ερμής Αγιάς ( Γρηγόρης Γιασάρης): Βαβάτσικος, Τσαμπαλής, Τριανταφύλλου, Κόμματος, Γκανέτσας, Χαλκιάς, Περρωτής, Γούλας, Αγαπίου, Νταλός, Μηλιώνης, Φαρμάκης Β., Φαρμάκης Θ.

Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ