Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Σ.Λ.- Α.Σ.Καρδίτσας 54-60 φιλική αναμέτρηση (φώτο+vid)



Αν και  δεν μπορούν να βγούνε ασφαλή  συμπεράσματα, λόγω του ότι ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Γ.Σ.Λάρισας , εν τούτης  ήταν  η πρώτη καλή ευκαιρία για τον προπονητή των "πράσινων" Θανάση Μπουλιάκη να δει την ετοιμότητα της ομάδας του, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, εντοπίζοντας ταυτόχρονα και τα όποια προβλήματα στο παιχνίδι της.
Αντίθετα  ο Α.Σ.Καρδίτσας του Κώστα Ρουμελιώτη κάνοντας το τρίτο του φιλικό , παρουσίασε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα η οποία έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει  στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Στο αγωνιστικό μέρος ο ΓΣΛ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-12,
Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως  ο ΑΣΚ κάνοντας ένα επιμέρους 10-2 μέσα στα πρώτα 3 λεπτά , πήρε την πρωτοπορία στο σκορ , διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά στα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου μέχρι και τους δέκα πόντους, με  τον Γυμναστικό να είναι ανταγωνιστικός να προσπαθεί , αλλά να μην μπορεί να κατεβάσει τη διαφορά κάτω από πέντε πόντους.
Να σημειώσουμε ότι ο Γ.Σ. Λάρισας είχε δυο σημαντικές απουσίες από τον σημερινό αγώνα λόγω μικροτραυματισμών, αυτές του Δέσπου και του  Κούτρα
Να θυμίσουμε ότι ο ΓΣΛ ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια του το Σάββατο 17/9  με αντίπαλο τους  ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ για το θεσμό του Κυπέλλου.

Γ.Σ.Λ. - Α.Σ.Καρδίτσας.....................54-60
Τα δεκάλεπτα:18-12, 27-34, 42-50, 54-60.
Γ.Σ.Λάρισας (Θανάσης Μπουλιάκης) Γκιουλέκας , Γουμενόπουλος ,  Κονδύλοπουλος , Κρομμύδας , Μπέμπης, Νίκολιτς, Σπανούλης, Σπυρόπουλος, Τέλλιος, Τόζιος, Τσούμας Γ., Τσούμας Σ., Τσουράκης, Χαιρετίδης , Χανέλι .Α.Σ.Καρδίτσας: (Κώστας Ρουμελιώτης) Παπαδόπουλος , Θέος, Παππάς Κ., Θεολόγης , Παππάς Γ., Λάκκας , Τριχόπουλος , Πανταζής , Σκορδάς

Δείτε  τα τελευταία λεπτά του αγώνα:

  Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ