Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Γ.Σ.Λάρισας: Έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για Μπέμπη και Σπυρόπουλο (vid)


Ο ΓΣ Λάρισας συνεχίζει να εκπλήσσει το Λαρισαϊκό κοινό με τις προσεγμένες και όχι βιαστικές κινήσεις αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ του. Σύμφωνα με πληροφορίες , κινείται για την ολοκλήρωση την ερχόμενη εβδομάδα της απόκτησης ακόμα δυο παικτών και συγκεκριμένα του Τάσου Σπυρόπουλου και του Βαγγέλη Μπέμπη.
Τάσος Σπυρόπουλος
Ο 21χρονος (1/4/1995) Λαρισαίος Τάσος Σπυρόπουλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, (2.05) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Νίκαιας Λάρισας πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.
Το καλοκαίρι του 2012 μεταπήδησε στον Πανιώνιο. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, πανηγύρισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2014, όντας μάλιστα μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά, Επίσης, υπήρξε μέλος όλων των “μικρών” Εθνικών ομάδων. ενώ την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Δούκα στην Α2 Ανδρών.



Βαγγέλης Μπέμπης
Ο  ταλαντούχος Βαγγέλης Μπέμπης, διεθνής με την Εφήβων, είχε παίξει στην Α1 με τους Ηλυσιακό και Ίκαρο Χαλκίδας. Έχει ύψος 2.00 και είναι γκαρντ, με έφεση στο σκοράρισμα.Την περσινή σεζόν και μετά την επιστροφή του από τις Η.Π.Α και το Iona College (μέλος της Μetro Atlantic Athletic Conference) αγωνίστηκε στην Α1 Ανδρών με το Λαύριο .