Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Δηλώσεις του προέδρου και του τεχνικού τιμ του Ερμή Αγιάς για την φετινή χρονιά


O Γ. Σ Ερμής Αγιάς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την πανάξια άνοδο στη Β Εθνική Κατηγορία της αντρικής ομάδας μπάσκετ, είχε χθες  Τρίτη 16 Αυγούστου την πρώτη συνάντηση για την φετινή χρονιά στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς.

Οι παράγοντες της ομάδος για την έναρξη της φετινής χρονιάς δήλωσαν τα εξής:

Δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου Θεόδωρου Ριζούλη.
«Από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδας κι εγώ σαν πρόεδρος έχουμε κάποιες αρχές. Οι αρχές είναι να είμαστε σοβαροί, συνεπείς και στον αγωνιστικό τομέα ανταγωνιστικοί. Αυτές τις αρχές θα τηρήσουμε και φέτος. Είμαστε καινούργιοι στην κατηγορία, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Δηλώσεις του Γρηγόρη Γιασάρη.
«Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Ερμή Αγιάς η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής. Αυτό μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνες για τη δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ευθύνες απέναντι στη διοίκηση και το κυριότερο απέναντι στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα αυτή. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι από σήμερα και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος να δείχνουμε σε καθημερινή βάση τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος της χρονιάς θα προσπαθήσουμε να δικαιωθούμε για τη δουλειά που έχουμε κάνει. 

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τους στόχους της ομάδας, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθούν τα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων στη Β’ Εθνική, αν θα έχουμε κάποια προσθήκη στο δικό μας ρόστερ και το κυριότερο δεν ξέρουμε πώς θα δουλέψουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι τους στόχους της ομάδος τους καθορίζει η δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο και το κυριότερο το πόσο καλές είναι οι σχέσεις μεταξύ των μερών που απαρτίζουν την ομάδα, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και κόσμος.

Το θέμα δεν είναι ότι οι ευθύνες είναι περισσότερες. Το θέμα είναι ότι είναι μία νέα κατηγορία. Σίγουρα έχουμε παίκτες με εμπειρία, παίκτες με όρεξη για δουλειά και δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ευθυνών. Η ευθύνη είναι πάντα όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι υπεύθυνος στη δουλειά που κάνεις. Να σέβεσαι τη δουλειά που κάνεις.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, μέχρι στιγμής έχουμε αποκτήσει τους παίκτες που θέλαμε να αποκτήσουμε, παράλληλα κρατήσαμε τα παιδιά που ήταν να μείνουν στην ομάδα και δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι μετά. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς απώλειες στην περίοδο της προετοιμασίας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα κάθε μέρα να προσθέτουμε καινούργια πράγματα για να μπορέσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ»

Δηλώσεις του Αλέξης Ζέστα συνεργάτη στο τεχνικό τιμ του Γρηγόρη Γιασάρη.
«Είναι ακόμα μία ιστορική χρονιά για τον Ερμή, γιατί μία κωμόπολη όπως η Αγιά μπορεί και έχει ομάδα στην Β’ Εθνική. Όλο αυτό μας γεμίζει εκτός από χαρά, μεγάλη ευθύνη, γιατί θέλουμε να καθιερωθούμε. Η Β’ Εθνική είναι κατ’ εξοχήν κατηγορία για να καθιερωθείς και να αναγνωριστείς στον χώρο του μπάσκετ».