Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Άρης Τρικάλων(ΑΕΤ):Ανακοίνωσε μεταγραφές - ανανεώσεις.


Αρχή με νιάτα και εμπειρία στην Mπασκετική Α.Ε.Τ. Η ομάδα του Άρη Τρικάλων ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Ηλία Ζαχαράκη & Γιάννη Ραμμίδη από τον Αίολο γεν.(2000), Αντώνη Κωστόπουλο από τον Κρόνο γεν.(2000), Εμμανουήλ Μπαϊρακτάρη απο Πελασγούς γεν.(1997), Κώστα Νήτσιο από Αστέρα Λάρισας γεν.(1997) , Στο ρόστερ της Ανδρικής ΑΕΤ εντάχθηκε επίσης και ο Σωκράτης Μάμαλης με έκδοση καινούργιου δελτίου.

Στο δυναμικό της ΑΕΤ τώρα συνολικά παρέμειναν από τον περσινό κορμό οι Ράμμος, Ντακοβάνος, Τζουρτζιώτης, Πεσλής, Μασούρας, Παπαναστασίου,Μπαϊρακτάρης) και ανεβάζοντας από το παιδικό 5 παιδιά (Γκότας, Γαιτάνας, Μήτσιος, Δερμίσης,  Γκαγκαστάθης)

Μιλώντας για τη νέα προσπάθεια ο Χρήστος Γκότας ανέφερε: "Ξεκινούμε τη δουλειά με όρεξη, μεράκι και προοπτικές, επιθυμώντας για άλλη μία σεζόν να σταθούμε αξιόλογα σε μία ανταγωνιστική κατηγορία με πρωταρχικό στόχο την αξιοποίηση των νεαρών παιδιών που αποτελεί πάγια πολιτική στην ομάδα μας . Για αυτό οι μεταγραφές που κάναμε είναι νέα παιδιά γεμάτα όρεξη για μπάσκετ. Με αυτές της μεταγραφές που κάναμε και κρατώντας έναν καλό κορμό από το περσινό roster θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά για όλους. "

Η ΑΕΤ ξεκινά 31 του μηνός και ώρα 18:00 στον Άι - Γιώργη

Προπονητής Ανδρών Γκότας Χρήστος
Βοηθός Προπονητή Φαίη Κοζαιτζή