Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα από την Περιφέρεια.


Παρεμβάσεις πρόκειται  να γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα με σκοπό την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του. Αυτό έγινε γνωστό μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο υλοποιείται από πόρους ΚΑΠ και με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας , με προϋπολογισμό 130.000 ευρώ.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής. Τα κλειστά γυμναστήρια πέρα από τον καθαρά αθλητικό τους ρόλο, αποτελούν πόλους έλξης για τους κατοίκους των Δήμων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η Θεσσαλία είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».
Το έργο αφορά στην:
 -Αντικατάσταση του δαπέδου με ξύλινο δάπεδο παρκέ.
- Την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων (τύπου καμπάνα), με νέα φωτιστικά σώματα (τύπου ΚΑΜΠΑΝΑ LED),
- Την προσθήκη στον υπάρχον ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων αγώνων Μπάσκετ, Χάντμπωλ, Βόλλεϋ, δύο υποπινάκων ενδείξεων (φάουλ παικτών, χρόνο αγώνα, Time-outs, κατοχή μπάλας, ομαδικά φάουλ, κλπ),
- Την εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα 200lit
- Την βελτίωση των αποδυτηρίων

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας, ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Λυτροκάπης και ο ανάδοχος.