Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 9ο «3on3» ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ (Φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο τουρνουά μπάσκετ «3on3» Αγιοκάμπου που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο της Σωτηρίτσας, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων, στις οποίες αγωνίστηκαν αθλητές από όλη τη Θεσσαλία..

Για την ιστορία την πρώτη θέση στο τουρνουά, και το κύπελλο, κατέκτησε η ομάδα "Χαβαλένθιας" (Βαβάτσικος, Ντόνας, Νταλός, Τσιούλκας) που κέρδισε την ομάδα των "Άμπαλων" (Χαρατσής, Κουραμάς Γ., Κουραμάς Δ. , Χατζηκομνίτσας) μετά από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στο τρίτο παιχνίδι .

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Χαβαλένθιας (Βαβάτσικος, Ντόνας, Νταλός, Τσιούλκας) – Senjuani (Καρπούζας Χ. , Καρπούζας Θ. , Σπυρόπουλος , Πανάγος) (15-10) (15-12)
Άμπαλοι (Χαρατσής, Κουραμάς Γ. , Κουραμάς Δ. , Χατζηκομνίτσας) – Παπάδες (Λέγκας, Καραδήμας , Μακρίδης, Φιλιππόπουλος) (12-15) (15-10) (11-4)
ΤΕΛΙΚΟΣ
Χαβαλένθιας – Άμπαλοι (10-15) (15-13) (15-9)


Οι διοργανωτές θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν τον Δήμο Αγιάς, για την άμεση ανταπόκρισή του και την τεχνική υποστήριξη που τους παρείχε για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και την πρότασή τους για την βελτίωση και αναβάθμιση της αθλητικής αυτής υποδομής, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο μια «θεσμοθετημένη» διοργάνωση που προσελκύει πολύ κόσμο


Οι φωτογραφίες είναι προσφορά της Lena Aslanoglou