Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Πρώτη συγκέντρωση την Τρίτη 16 Αυγούστου για τον Γ. Σ Ερμή Αγιάς


Πρώτη για τον Ερμή Αγιάς την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς.

O Γ. Σ Ερμής Αγιάς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την πανάξια άνοδο στη Β Εθνική Κατηγορία της αντρικής ομάδας μπάσκετ, έχει ξεκινήσει από την επόμενη μέρα το σχεδιασμό και της κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να παρουσιάσει την νέα χρονιά, μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και της έως τώρα πορείας της.

Έτσι για την επόμενη χρονιά στο τεχνικό τιμ συνεχίζει ο κ.Γρηγόρης Γιασσάρης με βοηθό τον κ.Αλέξη Ζέστα .


Στην ομάδα του Ερμή Αγιάς ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο Νέστορας Κόμματος, ο Στέλιος Γούλας, ο Νάσος Περρωτής, ο Ακης Χαλκιάς , ο Θάνος Γκανέτσας και ο Χρήστος Μηλιώνης.

Από τον Ερμή Αγιάς αποχώρησαν ο Παναγιώτης Δαουλάρης,, ο Στέλιος Καλεμτζάκης, ο Θοδωρής Καμπούρης και ο Άρης Αργυρούλης.

Η ομάδα μας απέκτησε τον Λεωνίδα Τριανταφύλλου που πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά , τους Νάσο Αγαπίου, Θανάση Φαρμάκη και Βασίλη Φαρμάκη που πέρυσι αγωνίστηκαν στον Κεραυνό Λάρισας και τους Στέργιο Τσαμπαλή, Δημήτρη Νταλό και Γιάννη Βαβάτσικο που πέρυσι αγωνίστηκαν στο Γ.Σ. Λάρισας.

Επίσης ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στο χώρο της παλιάς λαϊκής αγοράς της Αγιάς