Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ανανεωμένος και ενισχυμένος προς το καλύτερο ο Αστέρας Λάρισας

Ανανεωμένος και ενισχυμένος προς το καλύτερο αναμένεται να παραταχθεί ο Αστέρας Λάρισας, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ .
Στον πάγκο της Λαρισινής ομάδας θα βρίσκεται φέτος ο ΄Ακης Παπαθεοδώρου που πέρυσι ήταν προπονητής στο Γ.Σ.Νίκαιας.

Ο Αστέρας έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πέντε μεταγραφές, που αναμένεται να τον βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1. 
Πήραν τον έμπειρο Οικονόμου Γιώργο που παίζει στην θέση 4 από τη Νίκαια 2012, τον Παναγιώτη Παπαζήση από Νέους Αθλητές Νίκης (αγωνιζόταν δανεικός στην Αγιά), που αγωνίζεται στη θέση 3, και το Νίκο Μπανιά από το  Φοίβο Γιαννούλης που παίζει στις θέσεις 3 και 4.
 

Επίσης πήρε από την ΑΕΛ τον Γιάννη Κουρή που ήταν το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα μετά τους Οικονόμου,Μπανιά και Παπαζήση.
Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα δεν σταμάτησε όμως εκεί, απέκτησε και πέμπτο παίχτη, τον Λάμπρο Σκούμα .Ο ταλαντούχος νεαρός γκαρντ κατάγεται από την Θήβα ,αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και την περσινή περίοδο άφησε άριστες εντυπώσεις στην Νίκαια 2012 με την οποία αγωνιζόταν .

Η Διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή και δημιουργική συνεργασία και πάντα επιτυχίες.

Εκτός όμως από την ενίσχυση του αντρικού τμήματός ο Α.Ο.Αστέρας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο καθηγητή Φυσικής Αγωγής & προπονητή μπάσκετ κ. Μίζιο Νάσο, ο οποίος και θα αναλάβει την οργάνωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ο κ. Μίζιος Νάσος υπήρξε προπονητής στα ανδρικά τμήματα του Φοίνικα, του Α.Ο.Ιπποκράτης της Κω, της Α.Ε.Λειβαδιάς, καθώς και του Φαίακα της Κέρκυρας, ενώ ως προπονητής τμημάτων υποδομής δούλεψε με μεγάλη επιτυχία στους συλλόγους του Σπάρτακου, της Α.Ε.Λειβαδιάς, του Α.Ο.Ιπποκράτης καθώς και στο Φοίβο Γιάννουλης.