Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μεταγραφές και ανανεώσεις στους Γόμφους Τρικάλων


Ανανεωμένοι και ενισχυμένοι προς το καλύτερο αναμένεται να παραταχτούν οι πρωταθλητές της Β’ ΕΣΚΑΘ, Γόμφοι Τρικάλων, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν.
Στον πάγκο της Τρικαλινής ομάδας θα βρίσκεται φέτος ο Απόστολος Βασιλειάδης επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν πέρασε από τις Ακαδημίες του Κολοσσού Ρόδου.
Οι Γόμφοι έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις μεταγραφές, που αναμένεται να τους βοηθήσουν στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2. Πήραν από τον Απόλλωνα Καρδίτσας τον Μέλλο Κωνσταντίνο, το Σωτήριο Χρηστάκο από τους Μάγους Τρικάλων, που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, το Χρήστο Γκράβα από τον Κρόνο Τρικάλων, που παίζει στις θέσεις 3 και 4 και τον Γκούμα από τους Ίκαρους Τρικάλων που παίζει στις θέσεις 1-2.

Η μεταγραφική ενίσχυση για τους Γόμφους δεν σταματά εδώ και όπως τονίζουν θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι εξής: Ψύρρας, Τσίγκας, Μπράμης, Φωτίου,Οικονόμου, Μαγκούτης, Νάκας και Βασιλείου!

Ο στόχος για την Τρικαλινή ομάδα τη νέα σεζόν είναι να κάνει μια καλή πορεία παίζοντας ωραίο μπάσκετ ώστε να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της, ενώ ιδιαίτερο κίνητρο για τους παίκτες και τον προπονητή είναι η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος!

ΠΗΓΗ:http://karditsasportiva.gr