Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Δυνατές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Σπάρτακος


Ενισχυμένος προς το καλύτερο αναμένεται να παραταχθεί ο Σπάρτακος Λάρισας, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν.

Η Λαρισινή ομάδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις μεταγραφές, που αναμένεται να τους βοηθήσουν στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2. 

Πήραν από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας τον Άρη Γκαμπέτα και τον Χρήστο Βλησαρούλη που αγωνίζονται στις θέσεις 4 και 5, και από το Δίλοφο τους Λάμπρο Βαρδακούλη και Γιάννη Ράπτη , που παίζουν στις θέσεις 4-5 ο πρώτος και 2-3 ο δεύτερος.
Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Σπάρτακο δεν σταματά εδώ και τονίζουν ότι θα υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις που θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας, μετά την οριστική υπογραφή ,και συγκεκριμένα με δυο παίκτες, ένας από Αθήνα κι ένας από Θεσσαλονίκη που έχουν εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες.

Ο στόχος της Λαρισινής ομάδας τη νέα σεζόν είναι να κάνει μια καλή πορεία παίζοντας ωραίο μπάσκετ ώστε να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της, ενώ ιδιαίτερο κίνητρο για τους παίκτες και τον προπονητή θα είναι η επάνοδος στην Α1' ΕΣΚΑΘ!