Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Επιστροφή Αντωνίου στους Τιτάνες Παλαμά!


Την 3η μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησαν οι Τιτάνες Παλαμά που επανέφεραν στο δυναμικό τους τον Νίκο Αντωνίου!

Ο 25χρονος γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα που μαζί της πέτυχε την άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013-14 και στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία τη διετία 2012-14 στη Γ’ Εθνική.

Ο ύψους 1,93μ. περιφερειακός προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν στον Α.Σ. Καρδίτσας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική, όντας ο μοναδικός Καρδιτσιώτης καλαθοσφαιριστής που ήταν μέλος στις πρώτες και ιστορικές ανόδους ομάδων της Καρδίτσας στην 3η τη τάξει κατηγορία μπάσκετ της χώρας.
Ο Αντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του από τον 21ο Αιώνα – Ένωση Άμιλλας (νυν Α.Σ. Καρδίτσας) το 2007 με τον οποίο ολοκλήρωσε την 1η του θητεία στην ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ (αποχωρώντας τον Μάιο του 2012).

Ακολούθησε η διετία στους Τιτάνες Παλαμά, όπου αρχικά βοήθησε τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική να καθιερωθούν στην κατηγορία (με σούπερ β’ γύρο την αγωνιστική περίοδο 2012-13) και την επόμενη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα στο να επιτευχθεί η πρώτη άνοδος ομάδας του νομού στη Β’ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Αντωνίου επέστρεψε στον Α.Σ. Καρδίτσας όπου βοήθησε τους Κυανόλευκους να τερματίσουν στην 8η θέση του 3ου Ομίλου της κατηγορίας, στην επιστροφή τους σε εθνικά πρωταθλήματα μετά από 10 χρόνια, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε, ο γνωστός για τις δημιουργικές του ικανότητες και την εκτελεστική του δεινότητα από τα 6,75μ. αθλητής πανηγύρισε τη 2η άνοδο της καριέρα του με την ομάδα της πόλης του.

Η αξία του και η προσφορά του στην ομάδα του Παλαμά ήταν δεδομένη και σε συνδυασμό με τη συγκατάθεση και τη γνώση του προπονητή Χάρη Φόρου στο τι μπορεί να προσδώσει στην ομάδα, οδήγησαν τη διοίκηση των Τιτάνων στο να επανεντάξει τον 25χρονο γκαρντ στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Αξίζει να υπενθυμίζουμε ότι οι Τιτάνες έχουν αποκτήσει ήδη τον Θέμη Μπιζιώτη, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με Βασίλη Αρχοντή, Στέφανο Παπαϊωάννου, Κώστα Γεωργαντζά και Νίκο Αποστολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τιτάνων:

«Η διοίκηση του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Νίκο Αντωνίου και του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες. Ο αθλητής την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν στον Α.Σ. Καρδίτσας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας του».

http://karditsasportiva.gr/