Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή τετραπλή ενίσχυση για ΑΕΒ Διμηνίου

Ένα δυνατό σύνολο που θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή του σκοπεύει να δημιουργήσει ενόψει της συμμετοχής της στην Α1 ΕΣΚΑΘ η ΑΕΒ Διμηνίου, που επέστρεψε αμέσως στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε τέσσερις αξιόλογες μεταγραφές, που αφορούν σε παίκτες που είναι φοιτητές στον Βόλο.

Αυτοί είναι:

-ο Δημήτρης Πανταζής από τον Απόλλωνα Καρδίτσας, που πέρσι δεν μπόρεσε να παίξει με τη Μεταμόρφωση, καθώς αποχώρησε από τη Γ’ Εθνική πολύ νωρίς. Ο καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 19/5/1995, έχει ύψος 1.97 και παίζει στην θέση του σμολ φόργουορντ. Οι προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν ο Απόλλων Καρδίτσας, ο Α.Σ. Καρδίτσας και οι Τιτάνες Παλαμά.
-ο Δημήτρης Αναστασιάδης από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, 19 ετών, με ύψος 1.92. Έχει την ευχέρεια να παίξει σε όλες τις περιφερειακές θέσεις.

-ο Ισίδωρος Τσίγκος από τον Πανελευσινιακό, 19 ετών, που παίζει ως τεσσάρι.

-ο Χάρης Ξυπνητός, 19 ετών, πλέι μέικερ, που πέρσι ήταν στη Νίκη Β.

Να σημειωθεί ότι σταμάτησε την καριέρα του ο Σπύρος Κατσαφούρης, που θα κάθεται στον πάγκο ως βοηθός του Πάρη Λότφι, ενώ ο Σωτήρης Ιωαννίδης περνά σε άλλη πόλη φοιτητής και κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τις πιέσεις που δέχεται η ΑΕΒΔ για παραχώρηση των Ρόσσιου, Χαρχαρή και Στύλλας αυτοί δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ δανεικός στην Ιωλκία της Β’ ΕΣΚΑΘ θα δοθεί ο νεαρός Καραμπελιάς. Τέλος, με υποσχετική δόθηκε ο έμπειρος Κανούλης στο B.C. Βόλος.

Η γυναικεία ομάδα

Σε ό,τι αφορά τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΒΔ, που θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, αποκτήθηκε η Γεωργία Καρώνη από την ΓΕΑ Άμιλλα 2000, ενώ επέστρεψε η Εύη Χαβαλέ από τη Νίκη.

ΠΗΓΗ:http://www.magnesiasports.gr/