Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Αλμυρού


Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Αλμυρού, ενόψει της σεζόν 2016-2017 στην Α1 ΕΣΚΑΘ και έτσι για δεύτερη χρονιά θα καθοδηγήσει τους Αλμυριώτες στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο 36χρονος κόουτς υπήρξε αθλητής του ΓΣΑ για δύο έτη το 2012-14, αγωνίστηκε με τον ΓΣ Βόλου το 2014-15 και ήταν υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου στη Νέα Αγχίαλο. Πέρυσι είχε την πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο ανδρικής ομάδας.
Σε δήλωσή του σχετικά με τη σεζόν που μας πέρασε, ανέφερε: “Η προηγούμενη χρονιά θεωρήθηκε αγωνιστικά επιτυχής, από την πλευρά μου την ευχαριστήθηκα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ήμουν προπονητής στο ανδρικό, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για εμένα. Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση είναι πολύ καλές”, ενώ ερωτηθείς για τη συνέχεια, απάντησε: “Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να παρουσιάσουμε κάτι πιο φρέσκο, να γίνει μία ανανέωση -στα πλαίσια του δυνατού- σε παίκτες. Είναι σημαντικό που επιστρέφει ο Γιάννης Καραγιώργος, γνωρίζουμε την αξία του και θα βοηθήσει πολύ τα νεαρά παιδιά, ώστε να πάρουν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα”.

ΠΗΓΗ:http://www.almyros.gr/