Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Πρώτη της “επίσημης αγαπημένης” με Τουρκία


Η “επίσημη αγαπημένη” αποκαλύπτεται ενώπιον του ελληνικού κοινού στο "Νίκος Γκάλης "(ΟΑΚΑ), αντιμετωπίζοντας την εθνική ομάδα της Τουρκίας 23/6, 6.15μ.μ., ΕΡΤ1 στο πρώτο και τελευταίο στη χώρα μας φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό στο Τορίνο!

Ο Φώτης Κατσικάρης θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της ομάδας του, έστω κι αν αυτή δεν θα κατέβει με πλήρεις δυνάμεις. Ο Κώστας Σλούκας δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί (κι αν τα καταφέρει κιόλας…), ενώ λείπει και ο Στράτος Περπέρογλου που μόλις ολοκλήρωσε- ανεπιτυχώς- τις υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα που έχασε ακόμα έναν τίτλο φέτος.

Θα έχει, όμως, μεγάλο ενδιαφέρον (όπως κάθε αγώνας της Εθνικής Ελλάδας) να δούμε για πρώτη φορά τη μίξη των… παλιοσειρών που έμειναν στην ομάδα (Μπουρούσης, Καλάθης, Κουφός κτλ) μαζί φυσικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον συμπαίκτη του στις μικρές εθνικές, Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον αδελφό του άσου των Μπακς, Θανάση. Όπως επίσης και του Τάιλερ Ντόρσεϊ και Βασίλη Χαραλαμπόμπουλου που ήταν συμπαίκτες στα περσινά τουρνουά των “μικρών εθνικών”.

Η Τουρκία βρίσκεται και αυτή σε διαδικασία Προολυμπιακού εισιτηρίου, αλλά αυτή θα αγωνιστεί στις μακρινές Φιλιππίνες.

ΠΗΓΗ: http://www.eurohoops.net/