Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

«Σεφτέ» με Ναούμ ο Ήφαιστος! Ανανέωσε ο Τσιγγενόπουλος!


Την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Ήφαιστος Καρδίτσας. Η ομάδα του Σπύρου Παππά ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Ναούμ, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφέρεια των Κιτρινόμαυρων στην Α1 ΕΣΚΑΘ της προσεχούς σεζόν.

Ο Ναούμ είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως πλεϊμέικερ με έφεση στο σουτ και με αθλητικά προσόντα, με τον Καρδιτσιώτη περιφερειακό να μετράει ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ναούμ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Καρδίτσας και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Α.Σ.Κ., όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, συμμετέχοντας στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ακολούθως, ο Καρδιτσιώτης περιφερειακός βρέθηκε στην Α1 ΕΚΑΣΘ και στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης για να επιστρέψει στην Καρδίτσα και τον Απόλλωνα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ τη σεζόν 2013-14.

Η επόμενη χρονιά θα τον βρει στον Γ.Σ. Σοφάδων, με τη φανέλα του οποίου τερμάτισε στην 3η θέση του Δυτικού Ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε την 3η του θητεία στον Απόλλωνα Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναούμ συμμετείχε στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, ο Ήφαιστος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τσιγγενόπουλο. Ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί σταθερή λύση στο σκοράρισμα των Κιτρινόμαυρων τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας ευχέρεια στη διείσδυση αλλά και το σουτ από τη μέση απόσταση.

Ο 33χρονος παίχτης που έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Α.Σ. Καρδίτσας και Ολυμπιακό Καρδίτσας θα παραμείνει για 3η σεζόν στο συγκρότημα του Σπ. Παππά, έχοντας πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ της σεζόν 2014-15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ήφαιστου:
«Η διοίκηση του Ήφαιστου Καρδίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Ναούμ από τον Απόλλωνα Καρδίτσας και την παραμονή του Γιώργου Τσιγγενόπουλου στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη χρονιά».

ΠΗΓΗ: http://karditsasportiva.gr/