Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Οι αδερφοί Πισμίση στον Ολυμπιακό Καρδίτσας


Με διπλό μεταγραφικό χτύπημα ξεκίνησαν οι προσθήκες του Ολυμπιακού Καρδίτσας ενόψει της νέας σεζόν.
Οι Ερυθρόλευκοι που τερμάτισαν στην 3η θέση του Δυτικού Ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήρθαν σε συμφωνία με τους Θάνο και Νίκο Πισμίση, οι οποίοι θα ενταχθούν στο ρόστερ της Καρδιτσιώτικης ομάδας και αναμένονται να δώσουν λύσεις σε καίριες θέσεις.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού κατάγονται από τα γειτονικά Τρίκαλα, όμως τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν σε ομάδες της Κομοτηνής όπου και εκπλήρωναν τις φοιτητικές τους υποχρεώσεις.
Ο Νίκος Πισμίσης είναι 23 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 και μάλιστα είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Καρδίτσας τη σεζόν 2010-11, η οποία αποτέλεσε την παρθενική των Ερυθρόλευκων στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Σε ηλικία 17 ετών ο Πισμίσης ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στην ομάδα, όταν αναδείχτηκε 3ος σκόρερ (πίσω από τους Μανόπουλο και Καλογριανίτη).
Ακολούθησε μπασκετική σταδιοδρομία σε Α.Ε. Κομοτηνής (ομάδα με παραστάσεις στις Εθνικές κατηγορίες) και Αίαντα Κομοτηνής (Α’ ΕΣΚΑΜΑΘ), ενώ αμφότεροι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα στους Ίκαρους Τρικάλων.
Ο Θάνος Πισμίσης είναι 24 ετών αγωνίζεται τόσο ως πλεϊμέικερ, όσο και ως γκαρντ (θέσεις 1-2) και με τη σειρά του φόρεσε τις φανέλες της Α.Ε. και Αίαντα Κομοτηνής.



ΠΗΓΗ: http://karditsasportiva.gr/