Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Παναθηναϊκός!

Με αγώνα-ορόσημο ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ στη φετινή Stoiximan GBL.

Η ομάδα της Καρδίτσας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό AKTOR την Κυριακή στις 5.15 μ.μ., με την αναμέτρηση να αποτελεί για τους «κυανόλευκους» ευκαιρία δομικής αντοχών και δύναμης απέναντι σε ένα πλήρες σύνολο με λάμψη που ξεπερνά την ελληνική πραγματικότητα.

Ο επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός, με πρόσφατη κατάκτηση του τροπαίου αυτή του περασμένου Μαΐου στο Βερολίνο, αποτελεί έναν αντίπαλο με τεράστιο διαμέτρημα που έρχεται στην Καρδίτσα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό της. Το φετινό πρόγραμμα, λοιπόν, ανοίγει τις πύλες του με έναν αγώνα ιστορικού χαρακτήρα, ο οποίος, προστίθεται στη σειρά όσων σπουδαίων θα ακολουθήσουν, δίνοντας την ευκαιρία στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ να γευτεί τη μοναδική εμπειρία, μαζί με τους φιλάθλους της περιοχής.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που το καλοκαίρι του 2023 προχώρησε σε ριζικές αλλαγές, μετά την επιτυχημένη προηγούμενη σεζόν, διατήρησε το φετινό καλοκαίρι τον «κορμό» της (Κώστας Σλούκας, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Αντετοκούμπο, Μάριους Γκριγκόνις, Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Τζέριαν Γκραντ, Χουάντζο Ερνανγκόμεθ) και προχώρησε σε ποιοτικές προσθήκες. Οι «πράσινοι» απέκτησαν δύο Τούρκους διεθνείς που έρχονται από το NBA, τον Τσεντί Οσμάν, που αγωνίστηκε για έξι χρόνια στο Κλίβελαντ και την περασμένη περίοδο στο Σαν Αντόνιο, και τον Όμερ Γιουρτσέβεν ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 113 αναμετρήσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με το Μαϊάμι και την Γιούτα. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδος απέκτησαν έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς της Ευρωλίγκα, τον Λορένζο Μπράουν, που τα προηγούμενα δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με όλη την προσοχή σε αυτό το ματς, λοιπόν, ο Α.Σ.Κ. καταστρώνει τα πλάνα του και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από μία τέτοια «μονομαχία». Είναι λογικό τέτοια παιχνίδια να προσφέρονται για την αλλαγή ρυθμού κι επιπέδου της ομάδας, με τα αγωνιστικά οφέλη να είναι αρκετά, ιδίως σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν. Συνεπώς, ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους «κυανόλευκους» με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα αποκόμισης θετικών στοιχείων.

Η εβδομάδα προπονήσεων για τη μεγάλη αναμέτρηση βαίνει στην ολοκλήρωσή της και το προπονητικό επιτελείο, εκτός απροόπτου, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές.

Για τον αγώνα της Κυριακής, με ώρα έναρξης τις 5:15 μ.μ., διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Στέλιος Συμεωνίδης, Νικόλαος Τζιοπάνος και Ιωάννης Λουλουδιάδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Με έντονη κινητικότητα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής, μέσω της διαδικασίας της προπώλησης, τόσο από τα νέα γραφεία της ομάδας (Χαρίτου 12, ισόγειο), όσο και ηλεκτρονικά από το www.ticketmaster.gr. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ παροτρύνει τους φιλάθλους να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους και να ακολουθήσουν προσεκτικά τα απλά βήματα που χρειάζεται να  πραγματοποιήσουν προκειμένου, βάσει της νέας νομοθεσίας, να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους. Σημειώνεται ότι η ευθύνη ταυτοποίησης ανήκει αποκλειστικά στον κάθε φίλαθλο, όμως οι φίλαθλοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαδικασία, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας, ώστε να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες, καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Ακόμη πιο γρήγορα, μπορούν να βρουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πληροφοριακό υλικό καθώς και οδηγό χρήσης της εφαρμογής, στη διεύθυνση του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης : tickets.gov.gr

Με έξι άτοκες δόσεις, σε προνομιακές τιμές και με λιγότερη καθυστέρηση στη διαδικασία ηλεκτρονικής ταυτοποίησης τα εισιτήρια διαρκείας!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, τα οποία, πέραν της οικονομικής ωφελείας, οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να αποταμιεύσουν και πολύτιμο χρόνο. Πέραν της εξασφάλισης συγκεκριμένης θέσης που επιθυμεί ο φίλαθλος για όλη τη διάρκεια της σεζόν και τα εντός έδρας ματς του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, επιτυγχάνεται και απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής και ταυτοποίησης του φιλάθλου, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία. Με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι ενεργοποιούν μόνο μια φορά το εισιτήριο διαρκείας τους στην εφαρμογή gov.gr wallet, αποφεύγοντας να επαναλαμβάνουν τη χρονοβόρα διαδικασία και την καθυστέρηση για κάθε μεμονωμένο αγώνα. Επίσης, σε συνεργασία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να αποκτήσει το εισιτήριο διαρκείας που επιθυμεί, μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας, σε έξι άτοκες δόσεις.

Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων - απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα αλλά και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα της Κυριακής. Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Γι’αυτό το λόγο, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, όσο και στις πύλες του γηπέδου θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στις κερκίδες.