Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Συλλυπητήρια μηνύματα από ΕΟΚ και Trikala Basket για Βαρυτιμιάδη


Σε ανακοινώσεις τους η  ΕΟΚ και τα Trikala Basket αναφέρουν:
ΕΟΚ
Ενας νέος άνθρωπος, μέλος της οικογένειας του αθλητισμού και του μπάσκετ, έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το άκουσμα του τραγικού μαντάτου για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη, μόνο αίσθημα βαθιάς θλίψης προκαλεί. Ο Αλέξανδρος είχε παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα στη Basket League και είχε αντιμετωπίσει με κουράγιο μια ασθένεια που εν τέλει αποδείχθηκε ανίκητη.


Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς ανθρώπους του εκλιπόντος. Τα πολλά λόγια είναι φτωχά και δε μπορούν να απαλύνουν τον πόνο αυτές τις ώρες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Trikala Basket
Δεν υπάρχουν λόγια για να αποτυπώσουμε την θλίψη μας για τον θάνατο ενός αθλητή ιδιαίτερα αγαπητού, ενός αθλητή που υπηρέτησε για τρία χρόνια το τρικαλινό μπάσκετ φορώντας την φανέλα των Τρικάλων BC στην Basket League.
Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από την ζωή στα 29 του χρόνια και η οικογένεια των Trikala Basket εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε…