Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Πρωταθλητής παίδων Θεσσαλίας ο ΓΣ Αλμυρού !!!!!! (Φώτο+vid)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων στην ΕΣΚΑΘ πανηγυρίζουν από σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού που επικράτησαν του Ίκαρου Νεάπολης με 62-55 στο κλειστό γυμναστήριο Φαρσάλων.



Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. κ. Βάιου Φαλάγγα, που ήταν και κομισάριος του αγώνα,  οι παίχτες του Νέστορα Τσαμπίρα κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Θεσσαλίας.

Η νικήτρια ομάδα αν και ξεκίνησε το παιχνίδι αγχωμένα και με πολλά εύκολα λάθη, στη συνέχεια του παιχνιδιού ανέβασε την απόδοση της και με όμορφο μπάσκετ κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο.

Πρώτοι σκόρερ της αναμέτρησης , για τον ΓΣ Αλμυρού ο Κανατούλας με 27(3) πόντους , που ήταν και ο MVP του τελικού και ο Πηλίτσης με 31 (3) για τονΊκαρο Νεάπολης .

Την απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα και των μεταλλίων και στις 2 ομάδες έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Βάιος Φαλάγγας. 

Να θυμίσουμε ότι ο ΓΣ Αλμυρού  θα πάρει μέρος  στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει το διάστημα 19-21 Μαίου , με αντιπάλους τον Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ πρωταθλητή ΕΣΚΑΒΔΕ και τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΣΕ που θα βγεί από τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (7/5 στις 18:30)


ΓΣ Αλμυρού  - Ίκαρος Νεάπολης 62-55
Δεκάλεπτα: 8-13, 34-31, 47-42, 62-55
Διαιτητές : Παζώλης - Μπουγλός Ι.
ΓΣΑ (Τσαμπίρας): Κωνσταντάκος , Καραλής ,  Καραγεώργος 16, Πολύζος , Βαζούρας , Κανατούλας 27(3), Καλλίκας 8, Τόρης , Θεοδώρου, Ζγουλέτας , Καρίμαλης 11, Μπιντέλας .
Ίκαρος Νεάπολης (Κουτσοκέρας - Τσιρινδάνης) Σουμπενιώτης 8(2), Πηλίτσης 31(3), Ιωαννίδης 3,  Παναγιώτου 5, Στεργιούλας ,  Νικολακούλης , Μπαράκος, Φίλιος 2,  Κούταλος 2, Στεφανούλης 4, Αποστολίδης , Παπαιωάννου .