Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Αιολικός - Τιμήθηκαν η υφυπουργός παιδείας κ. ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ και το παιδικό τμήμα.


Το Σάββατο το απόγευμα 16 Απριλίου 2022 και ώρα  19:30  στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας  διεξήχθη το τελευταίο παιχνίδι της αντρικής ομάδας του Αιολικού με την ΑΕΤ .
Ήταν  ένας αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθόσον και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία . Ο προπονητής του Αιολικού Βόλου Γιάννης Στεργιόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίδες και εφήβους της ομάδας. 


 Στο ημίχρονο του αγώνα  τιμήθηκε με πλακέτα η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή  για την προσφορά της στην εκπαίδευση  και για τη στήριξη της προς τον σύλλογο του Αιολικού . Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Λεύκελης Δημήτριος. 

Επίσης στο ημίχρονο βραβεύθηκαν από την υφυπουργό Παιδείας  οι αθλητές της παιδικής  ομάδας που πήραν το πρωτάθλημα  στο Ν. Μαγνησίας για το αγωνιστικό έτος 2021-22!

Οι αθλητές της παιδικής ομάδας είναι: ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΛΑΙΟΣ ΙΩΣΗΦ-ΣΕΛΙΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΟΥΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΣΤΥΛΛΑΣ ΤΑΣΟΣ-ΧΑΝΤΖΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΒΟΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΞΑΝΘΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ .

Για την ιστορία τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Αιολικού μετρούν πολλές επιτυχίες στο Ν. Μαγνησίας αλλά και σε επίπεδο Θεσσαλίας  από την ίδρυση του (2013). Στο ενεργητικό του στα εννέα χρόνια λειτουργίας του έχει κατακτήσει τρία παιδικά πρωταθλήματα (2017-2019-2022) στο Ν. Μαγνησίας και  τέσσερα εφηβικά (2018-19-20-21). Το 2019 και 2020 το εφηβικό  ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας με συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ενώ  το 2021 κατέλαβε την δεύτερη θέση στη Θεσσαλία .

Σε ανακοίνωσή του ο Αιολικός ανφέρει:
«Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου ευχαριστεί την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή που αποδέχθηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να απονείμει τα μετάλλια στους αθλητές της παιδικής μας ομάδας. 

Ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους, τους γονείς των παιδιών που έχουν στηρίξει και έχουν συμπαρασταθεί με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους τα παιχνίδια της ομάδας μας.

Ευχαριστεί τους άξιους προπονητές κ. Σαμαρά Αντώνη, Στεργιόπουλο Γιάννη, Γουμενόπουλο Στάθη , Δεμίρη Κώστα όπως και τον Καραγιώργο Δημήτρη το χρονικό διάστημα  που ήταν μαζί μας. Τους ευχαριστεί για την καλή και συλλογική δουλειά που έχουν κάνει με αποτέλεσμα να έχουμε όλες αυτές τις επιτυχίες. 
Συνεχίζουμε…!»


Αιολικός - ΑΕΤ  59-42
Δεκάλεπτα: 12-10, 27-22, 46-35, 59-42
Διαιτητές: Κοντοστάθης - Γεωργοσόπουλος
Αιολικός Βόλου: (Στεργιόπουλος Ι.-Σαμαράς Μ.)Σαββίδης 11, Βόντζος 5, Λάιος , Μπαιράμης 5(1), Ζαρνακούπης 4, Μισαηλίδης 5, Γραμματικας , Κολτσιδόπουλος 8(1), Ξανθάς 1, Στάμος 20, Γκίστι , Χατζής .
ΑΕΤ (Μπαλωμένος Χ.)  Στούμπος 8,  Παπανικολόπουλος 6, Ναλμπάντης 8, Μπαλωμένος Χ. 6(2), Καταραχιάς , Τραγιαννίδης  , Ράμμος 4, Κατούνας 4, Βήτας 6.