Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ - ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ(φώτο)

Το Σάββατο το απόγευμα 16 Απριλίου 2022 και ώρα  19:30  στο κλειστό της Ν. Ιωνίας θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι της αντρικής ομάδας του Αιολικού με την ομάδα της ΑΕΤ .


Σε ανακοίνωσή της η ομαδα του Αιολικού αναφέρει:

«Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία .Μία πολύ σημαντική επιτυχία ήταν για την ομάδα μας   η παραμονή  . Τα κατάφερε σε ένα άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα (Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα  26  αγωνιστικών)  στηριζόμενη  στα δικά της  παιδιά  προερχόμενα  από την ακαδημία της .

Η τελευταία αγωνιστική θα είναι μια γιορτινή ημέρα καθόσον στο ημίχρονο (20:15΄) θα τιμηθεί  η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή για την προσφορά της στην εκπαίδευση  και για τη στήριξη της προς τον σύλλογο μας. 

Επίσης στο ημίχρονο θα τιμηθούν και οι αθλητές της παιδικής μας ομάδας που πήραν το πρωτάθλημα  στο Ν. Μαγνησίας για το αγωνιστικό έτος 2021-22!

Οι αθλητές της παιδικής μας ομάδας είναι: ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΛΑΙΟΣ ΙΩΣΗΦ-ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΣΕΛΙΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΟΥΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΣΤΥΛΑΣ ΤΑΣΟΣ-ΧΑΝΤΖΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΒΟΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΛΕΦΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ-ΞΑΝΘΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ. 

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στο τελευταίο παιχνίδι της αγαπημένης σας ομάδας. Με την παρουσία και το χειροκρότημα σας θα τιμήσετε τους νεαρούς μας αθλητές που προέρχονται από την ακαδημία μας.»