Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

«Έκοψε την Βασιλόπιτα η ανδρική και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας».

Σε οικογενειακό και ζεστό κλίμα με καλή διάθεση και χαμόγελα πάρα το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Τυρνάβου η ετήσια κοπή πίτας για το 2020 του ανδρικού και γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας.


Στο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τέλιος Θεόδωρος  απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους αφού τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά τόνισε : " Ως διοίκηση βάλαμε κάποιους στόχους από την αρχή της χρονιάς. 

Μέχρι στιγμής ότι έχουμε υπολογίσει γίνεται και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Το γυναικείο τμήμα βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του και στο μέλλον θα πάμε ακόμη καλύτερα.

Σε ότι αφορά την άνοδο στη παραπάνω κατηγορία για τους άντρες, τίποτα δεν έχει κριθεί καθώς υπολείπονται ακόμη 2 αγώνες και η τύχη είναι στα χέρια μας στο να στεφθούμε πρωταθλητές.

Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιής και το 2022 να είναι ένας χρόνος επιτυχίας».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο οραματιστής του συλλόγου Ευαγγέλου Ιωάννης, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν τη φετινή πρώτη σεζόν, έδωσε την υπόσχεση του πως τη νέα χρονιά θα γίνει το βήμα παραπάνω.

Στη συνέχεια έδωσε τα εύσημα για άλλη μια φορά στους παίκτες και προπονητές για την καταπληκτική φετινή πορεία της αντρικής ομάδας.

Τα δυό φλουριά που υπήρχαν στη Βασιλόπιτα πέτυχαν η Κατερίνα Νταφούλη από το γυναικείο τμήμα, και ο Δημήτρης Χασαμπαλιώτης για τους άντρες.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και τυχεροί στη ζωή τους και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους.