Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ηρακλής Χάλκης B.C.- Α.Ο. Άνω Λεχωνίων 53-43 (Β ΕΣΚΑΘ)

Με  νίκη  ολοκλήρωσε ο Ηρακλής Χάλκης  το πρωτάθλημα  της Β ΕΣΚΑΘ , καθώς επικράτησε εντός έδρας   της ομάδας των ΑΟ Άνω Λεχωνίων με σκορ 53-43 .

Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο σκορ χωρίς  να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο   παίρνοντας μια άνετη  νίκη .

Η  ομάδα της Χάλκης τελείωσε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 15 νίκες και 1 ήττα  ισοβαθμώντας στην κορυφή του ομίλου με τον Λέοντα Τυρνάβου αλλά δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια και να πάρει την απευθείας άνοδο καθώς υστέρησε στην διάφορα πόντων στα μεταξύ τοιυς παιχνίδια. 

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα των Ανω Λεχωνίων αναφέρει: «Συγχαρητήρια στα παλικάρια της ομάδας μας που απέναντι στον δεύτερο της Βαθμολογίας και με έξι μόλις παίκτες και ο ένας τραυματίας παίξαμε στα ίσα τον αντίπαλο μας και πλήρη προπονημένο Ηρακλή Χάλκης και παρά την ήττα μας με 53-43 κερδίσαμε μπασκετικά και αυτό λέει πολλά για το τσαγανό και το μέταλλο αυτής της ομάδας!

Με καλή άμυνα για σεμινάριο στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο κερδίσαμε το δεύτερο ημίχρονο και αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση τώρα θα λέγαμε για την έκπληξη της χρονιάς.»

Ηρακλής Χάλκης - Άνω Λεχώνια  53-43
Δεκάλεπτα :18-8 , 31-15, 45-25 , 53-43.
Διαιτητές : ΔΔότα - Γεωργούλας
Ηρακλής Χάλκης (Πατάκης) Ντικος 6,  Πούρικας  , Αρσενίου 7(1), Μποτσαρόπουλος  4 , Κουκούλης 2  , Σδούκος 2  , Λουτριώτης 2,Τσίγκας 9(3) , Μποζαρλης 6(2)  , Σταθάκος ,Τακουλας 15(1). 
Α.Ο.Άνω Λεχωνίων (Καίρας) Ράπτης , Καλιντζεος , Αναστασόπουλος , Καίρας ,  Τσουκνίδας, Μηλιος, Διαμαντής.