Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.


Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ενημερώνει πως τη Δευτέρα 2/9/19 στις 20:00, στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, θα τελεστεί ο αγιασμός των τμημάτων της ακαδημίας της ομάδας.

Στον αγιασμό θα παραστεί σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή, ο προπονητής και αντιπροσωπεία παικτών της ανδρικής ομάδας.

Τέλος, επισημοποιώντας την μεταξύ μας συνεργασία, το "παρών" θα δώσει αντιπροσωπεία ιατρών του Πολυϊατρείου Φροντίδα - Ιατρικές Υπηρεσίες.

Οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας θα γίνονται στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, την διευθύντρια του οποίου Ματίνα Ζαφειρίου ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τρίτη 3/9/19, ενώ οι εγγραφές μπορούν να γίνονται μετά από επικοινωνία με τους εφόρους των υποδομών στα παρακάτω στοιχεία:
ΤΗΛ: 6980 283 394
email: nikivolouba@gmail.com
Facebook: «Νίκη Βόλου Ακαδημία Μπάσκετ»


Τέλος, ο πρόεδρος της Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας κ. Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη ευχαριστούν θερμά το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του τμήματος κ. Γιώργο Τάκη για την παραχώρηση των χωρών και οργάνων του τμήματος στίβου στο Πανθεσσαλικό στάδιο . Η συνεργασία αυτή αποτελεί πρότυπο και αποδεικνύει πως η Νίκη Βόλου είναι μια και αδιαίρετη. Η αγαστή συνεργασία και η αλληλεγγύη ανάμεσα στα τμήματα ενός σωματείου είναι το κλειδί για την ανάπτυξη του και την επίτευξη των σκοπών του. Και πάλι ευχαριστούμε.