Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στον τελικό εφήβων Θεσσαλίας η Φαλώρεια!!!!


Σ΄ ένα συναρπαστικό παιχνίδι για γερά νεύρα  μεταξύ δυο ομάδων και παιδιών που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, η Φαλώρεια επικράτησε του Α.Σ. Καρδίτσας με 44-52 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό  εφήβων Θεσσαλίας.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ χωρίς κάποια να μπορεί να ξεφύγει. Η  ομάδα της Φαλώρειας όμως , κατάφερε  πήρε μια διαφορά 5 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο (36-41) και με σωστή διαχείριση στην τελευταία περίοδο  πήρε την μεγάλη νίκη πρόκριση στον τελικό εφήβων Θεσσαλίας, εκεί που περιμένουν οι νικητές του άλλου ημιτελικού Αετοί Λάρισας .

Με τη λήξη του αγώνα οι έφηβοι της Φαλώρειας , που είχαν τον Παναγιώτου 13(1) πρώτο σκόρερ της συνάντησης,  έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά και πανηγύρισαν τη μεγάλη τους νίκη .

Το Δ.Σ. της Φαλώρειας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Στον τελικό Θεσσαλίας για άλλη μια φορά οι έφηβοι της Ακαδημίας του Αιόλου οι οποίοι αγωνίζονται με τα χρώματα της Φαλώρειας. Στον ημιτελικό που διεξήχθη σήμερα στον Παλαμά επικράτησαν του αξιόμαχου συγκροτήματος του ΑΣ Καρδίτσας με 44-52 και αγωνίζονται το Σάββατο ξανά στον Παλαμά στον τελικό με τον Σπάρτακο Λάρισας, για τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας έναν τίτλο που έχει κερδίσει η ομάδα μας πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τα παιδιά που έκαναν για πολλοστή φορά όλους εμάς ,αλλά και την πόλη μας, υπερήφανους. »

Α.Σ. Καρδίτσας - Φαλώρεια 44-52
Δεκάλεπτα: 17-17,  31-32,  36-41,  44-52.
Διαιτητές: Κοντογιάννης - Παζώλης
Α.Σ. Καρδίτσας(Χασιώτης):Ντούρλιας , Περίφανος, Παπαγιάννης 2, Παπαστάθης , Κουτσόπουλος 2, Μπαλωμένος 9(3), Καρράς 3(1), Κωνσταντίνου 2, Ντούρλιας 6, Παπαευθυμίου 11, Θεοχάρης 9,  Κυρίτσης , Χαρίτου .
Φαλώρεια (Ευαγγελακόπουλος - Παπαδημητρίου) Δούγγαρης 5, Μπαλτός , Κόκκαλης ,  Μαλακασιώτης 9, Σπάθης , Πουλιανίτης 2, Κατσαδούρος 7(1), Παναγιώτου 13(1),  Μπακάλης 7, Βιττενμπέργκεν 9.